Hartelijk welkom bij Snorban!

Snorban anti-snurkbeugel

€ 49,95
 

Snel overzicht

Snorban

Snorban anti-snurkbeugel
Snorban anti-snurkbeugel Snorban anti-snurkbeugel Snorban anti-snurkbeugel Snorban anti-snurkbeugel Snorban anti-snurkbeugel

Snorban Anti-Snurkbeugel

SnorBan is het originele en gepatenteerde snurkbeugel tegen snurken, sinds 1994. Het SnorBan-snurkbeugel wordt aangeraden door tandartsen en artsen om nacht na nacht gezond, rustig en zonder snurken te laten slapen. Medisch bewezen en effectief, gemakkelijk te monteren en comfortabel om te dragen. Nu verkocht in meer dan 23 landen met honderdduizenden tevreden klanten.

 

Eigenschappen Snorban Snurkbeugel:

- Het originele snurkhulpmiddel, sinds 1994
- Gepatenteerd ontwerp
- Op maat te maken en comfortabel om te dragen
- Eenvoudig in gebruik, onmiddellijke resultaten voor u en uw partner
- Geniet van een diepe slaap en word uitgerust wakker met meer energie
- Door tandartsen en artsen aanbevolen
- 100% gemaakt in de VS.

Snorban Snurkbeugel resultaten

Voor iedereen die ooit heeft gevraagd "Wat kan ik doen om te stoppen met snurken?", Moet je eerst begrijpen wat de oorzaak is van je ziekte. Elke behandeling voor snurken begint met een wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaken van de aandoening vanuit een fysiologisch perspectief. De uitvinders van SnorBan hebben uitgebreid onderzoek en testen met hun product gedaan, zodat ze nu met wetenschappelijke zekerheid kunnen beweren dat het SnorBan snurkende mondstuk snurken verlicht en de gezondheid, het welzijn en de kwaliteit van leven van zijn gebruikers verbetert. Wat volgt is een uitleg van het snurkproces en hoe SnorBan werkt om te stoppen met snurken.

Hoe de SnorBan Snurkbeugel werkt

SnorBan is een oraal mandibulair hulpmiddel dat klinisch is bewezen als een van de meest effectieve en succesvolle manieren om snurken te genezen. SnorBan is een stop snurken mondstuk dat je op maat kunt aanpassen aan je mond voor een comfortabele, exacte pasvorm.

Gebruiksaanwijzing Snorban Snurkbeugel in het Nederlands zijn bij uw bestelling inbegrepen en kan ook hier ook worden gedownload.

SnorBan snurkbeugel reinigen

Wij adviseren om de SnorBan na gebruik af te spoelen met water en hem vervolgens op te bergen. Voor goed en grondig reinigen adviseren wij Ecosym reinigingsproducten.