Hartelijk welkom bij Snorban!

Snorban anti-snurkbeugel

Schrijf de eerste review over dit product|

€ 49,95
 

Snel overzicht

Snorban

Snorban anti-snurkbeugel
Snorban anti-snurkbeugel Snorban anti-snurkbeugel Snorban anti-snurkbeugel Snorban anti-snurkbeugel
Wat is een SnorBan snurkbeugel?
De SnorBan snurkbeugel is een gepatenteerd product dat ontworpen is om u te laten stoppen met snurken. De SnorBan geeft u elke nacht een gezonde en goede nachtrust zonder te snurken, zodat zowel u als uw partner weer uitgerust wakker worden. Het gebruik van de SnorBan vereist een niet-geblokkeerde neusademhaling. Heeft u geen vrije neusademhaling? Dan kunt u de SnorBan gebruiken in combinatie met een neusspreider of neuspleister om optimaal resultaat te boeken. 

Resultaat van een SnorBan snurkbeugel
De SnorBan zorgt ervoor dat uw onderkaak in een licht vooruitstaande positie gehouden wordt tijdens de slaap. Hierdoor blijft de luchtweg open, waardoor het zachte weefsel achterin de mond niet kan gaan vibreren en het snurken zal afnemen of zelfs zal verdwijnen. De SnorBan verbetert het zuurstofgehalte in het bloed waardoor vermoeidheid gedurende dag zal verdwijnen. Uit medisch onderzoek in Nederland, Duitsland en Amerika is gebleken dat de SnorBan aantoonbaar resultaat heeft bij snurken en licht slaapapneu. Let wel op dat de SnorBan door de relatief lage prijs niet voor iedereen even geschikt is. In principe is de SnorBan voor iedereen geschikt, maar het kan voorkomen dat de snurkbeugel na het aanpassen niet comfortabel zit.

Gebruiksaanwijzing SnorBan snurkbeugel
De SnorBan anti-snurkbeugel kan gemakkelijk door uzelf worden aangebracht. Wij hebben een uitgebreide gebruiksaanwijzing voor de SnorBan geschreven om u te ondersteunen in het aanpassingsproces.

Reiniging van SnorBan snurkbeugel
Wij adviseren om de SnorBan na gebruik af te spoelen met water en hem vervolgens op te bergen.